Bali au naturel
Bestemming – algemene informatie

Bali au naturel

Indonesië | Bali | Singaraja
  • alleen voor volwassenen 21+ (geen swinger complex)
  • gedurend gehele jaar tropische temperaturen 
  • gratis WIFI
  • zwembad 

 

NatuTravel kan alles apart boeken zoals u het graag wenst. Boekt u zelf een vlucht? NatuTravel kan dan de accommodatie voor u regelen. Of wenst u liever een totaal pakket bij ons te boeken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U mag het zelf zeggen wat u wenst. Makkelijk toch?
 Alleen voor volwassenen 21+ (geen swingers), ook voor gay people. Homo en hetero welkom!

 

Bali au Naturel 'is een unieke plek om je fantasieën werkelijkheid te laten worden. Het biedt luxe en naturistische accommodaties voor natuurliefhebbers, mannen en vrouwen, alleenstaanden en koppels. Het hotel ligt aan het strand in Noord-Bali in een weelderige tropische omgeving.

Bali au Naturel 'is geschikt voor de veeleisende reiziger die wil ontspannen in exclusieve tropische, kleding vrije en  rustige omgeving met prachtig aangelegde tuinen. Een perfecte achtergrond voor de veeleisende reiziger op zoek naar natuur en luxe.
Transfer vanaf Denpasar Airport is ca. 2.5 uur.


Uw dagen kunt u besteden door helemaal niets te doen, het krijgen van een perfecte volle tan, 12 uur per dag, of meer actie door te zwemmen, snorkelen, duiken, vissers tochten, kanoën. Er is een volledig ingerichte fitnessruimte, massage mogelijkheid, biljart en nog veel meer, allemaal binnen de resort.
In de omgeving kunt u fietsen, jungle tochten, bezoek aan de watervallen, bezoek aan lokale kleurrijke markten en historische tempels, waar je niet-toeristische traditionele Hindoe ceremonies kunt bijwonen (de bestemming heeft voor u de juiste outfit) 

Naast 8 standaard en deluxe kamers, bieden het resort ook 6 eco-vriendelijke bungalows( Laki Uma bungalows) tegen zeer concurrerende prijzen.
Bars, disco's, supermarkten en de drukte van Kuta zijn allemaal ver weg. De verfijnde reiziger zal hier genieten van de relaxte,en open minded vakantie. Een intieme, stijlvolle en romantische kleding-vrij resort.

U kunt niet naakt lopen op het strand.
 

 

 ​​