Camping El Zorro
Bestemming – algemene informatie

Camping El Zorro

Spanje | Murcia | Puerto Lumbreras
  • onthaasten onder de Spaanse zon
  • zwembad en jacuzzi
  • Nederlandse eigenaren

De camping El Zorro bevindt zich in de heuvels van de Sierra del Viento, een van de uitlopers van de Sierra Nevada. El Zorro ligt op ruim twee uur rijden onder Alicante en op twee uur van Granada en ongeveer drie kwartier van Vera. De bestemming biedt u een wonderschone omgeving, rust, grote plaatsen, kortom een unieke locatie waar u naturistisch kunt recreëren op geheel eigen wijze.

Het 7 hectare grote terrein is kleinschalig, er zijn maximaal 20 plaatsen. De faciliteiten zijn zeer uitgebreid en goed verzorgd. Zo is er onder andere een jacuzzi met geweldig uitzicht, een zwembad met prachtig terras, een douchehuis voorzien van eigen bronwater en warm water grotendeels door middel van een zonnepaneel. In La Cantina kunt u wat boodschapjes halen, tv kijken, internetten, boeken en spelletjes lenen, gezellig wat drinken of uw ontbijt gebruiken. Op het terras voor de Cantina worden er wekelijkse barbecues en borreluurtjes georganisseerd. 

In de nabijheid van de camping El Zorro kunt u een 250 jaar oude Cortijo (voormalige olijfhoeve) huren of overnachten in een van de bed and breakfast kamers en in de toekomst ook uw vakantie doorbrengen in de te herbouwen ruïne op het terrein.