Castillo de Papagayo
Bestemming – algemene informatie

Castillo de Papagayo

Canarische eilanden | Lanzarote | Charco del Palo
  • naturistendorp zeer rustig gelegen
  • 2 verwarmde zwembaden (zonne-energie)
  • natuurbassin
  • vulkanisch eiland
  • winterbestemming

U mag in de kamers NIET roken.

Castillo de Papagayo: Appartement type 1

Castillo de Papagayo: Appartement type 1

Appartement type 1 EG, begane grond, tuinzicht

Voor maximaal 4 personen. Circa 47m2. Rustig gelegen appartementen. Dit gebouw bestaat uit 2 etages. Woonkamer met kitchenette en satteliet tv. Een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Douche/wc, terras met tuinmeubelen.

 
Appartement type 1 OG, eerste verdieping, zeezicht

Voor maximaal 4 personen. Circa 47m2. Rustig gelegen appartementen. Dit gebouw bestaat uit 2 etages. U verblijft op de eerste etage met balkon en gedeeltelijk zeezicht. Woonkamer met kitchenette en satteliet tv. een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Douche/wc. 

Castillo de Papagayo: Appartementen type 5 en 6
Appartement type 5

Voor maximaal 2 personen. circa 42m2. Woon/eetkamer met kitchenette en sat-tv. Slaapkamer met 2 persoonsbed, douche/wc, kleine patio. Terras met tuinmeubels. Deze appartementen bevinden zich dichterbij de kust.

Castillo de Papagayo: Appartement type 6
Appartement type 6

Voor maximaal 4 personen. Ligging en uitgebreide woninginrichting zoals appartement type 5, maar een groter woonoppervlak. Grote woon-/eetkamer met extra slaapmogelijkheid, keuken, twee slaapkamers. Sommige appartementen hebben een tweede douche/wc, groot terras of balkon, elk met zonnescherm en twee ligstoelen. Deze appartementen bevinden zich dichterbij de kust.

Casa Arrietta

Voor maximaal 4 personen. Grootte vakantiewoning welke vlakbij type 5/6 is gelegen. 2 slaapkamers met 2 tweepersoonsbedden. Woon/eetkamer met openhaard en tv. Aparte keuken met oven en koelkast met vriesvak. 2 badkamers met douche en toilet. Ruim gemeubileerd terras met zeezicht.