Creuse Nature
Bestemming – algemene informatie

Creuse Nature star star star star

Frankrijk | Limousin | Boussac
  • dichtbij, op slechts 8 uur rijden van Utrecht
  • twee verwarmde zwembaden waarvan een overdekt, sauna en hottub
  • overzichtelijk en veilig terrein, ideaal voor gezinnen met kinderen
  • animatie voor jong en oud
  • geopend van 1 april tot 15 oktober

'Centre de vacances naturiste Creuse Nature' ligt in het hart van Frankrijk, in een prachtige, nog ongerepte streek. Creuse Nature is een rustige camping in een prachtige omgeving vol natuurschoon. Er valt veel te ontdekken voor de naturistische natuurgenieter. Ook de cultuurzoeker vindt veel van zijn of haar gading. De camping heeft 27 huuraccommodaties en er zijn 132 ruime campingplaatsen. Vanaf Utrecht is het ongeveer 800 km rijden naar Creuse Nature.

Op de camping zelf wordt veel gemusiceerd, spontaan bij het kampvuur, of tijdens het open podium, dat gasten zelf op touw zetten. Jong en oud kan hier onder begeleiding van levende muziek het optreden van zijn of haar dromen verwezenlijken. De meeste activiteiten worden aangeboden tijdens de schoolvakanties en vooral in de maanden juli en augustus. Maar ook in april, mei, juni, september en oktober is er een wisselend aanbod van massage, yoga, pottenbakken, wijnproefavonden en gezellige gezamenlijke maaltijden.

Het weer hoeft nooit een spelbreker te zijn in het warme hart van de Creuse. In het voor -en naseizoen is het ideaal toeven in het verwarmde overdekte zwembad en in de sauna. Bij warm weer springt u in het grote buitenbad en spartelt uw peuter in het kinderbadje. Het restaurant annex binnenterras kent een ongedwongen, naturistische sfeer. Er zijn spelletjes en boeken en je kunt er overdekt pingpongen. In de warme zomers is er volop sport, spel en vermaak: volleybal, jeu de boules, boogschieten, vissen of varen op het meertje, wandelen op de aanpalende landerijen en fietsen voor de geoefende fietser.

 

Omgevingsvideo