Villa Atraides
Bestemming – algemene informatie

Villa Atraides

Swingers | Corfu | Griekenland / Pelekas / Passara
  • Alleen volwassenen toegestaan, geen kinderen.
  • op basis van logies en ontbijt
  • kleinschalig
  • zwembad aanwezig
  • geopend vanaf half mei - half oktober 2018.

 

LET OP: voor deze bestemming is een huurauto een echte must! taxi's zijn duur, openbaar vervoer te onbetrouwbaar. Huur dus een auto bij deze bestemming erbij. NatuTravel kan deze voor u verzorgen.
Adults only hotel! Soft-swinging, naturisme en misschien meer..... ( geen kinderen toegestaan)

 

Villa Atraides is alleen voor volwassenen en ligt op het eiland Corfu, Griekenland. Het resort is ontworpen voor heterosexuele paren die genieten van de vrijheid van het naturisme, en het gezelschap van andere gelijkgestemde volwassenen. De villa is ook geschikt voor alleenstaande vrouwen. Het is een ontsnapping uit de gebruikelijke hotel omgeving en kinderen zijn niet aanwezig. Het is gelegen in een natuurlijke prive-omgeving op een heuvel in de buurt van het pittoreske dorpje Pelekas.

De uitzichten zijn prachtig en de locatie is ​uitstekend. Ideaal voor het verkennen van het eiland. Een korte 10 minuten rijden brengt u op het strand Mirtiotissa - een van de mooiste stranden van Europa - dat al vele jaren een populair naaktstrand is. Een andere favoriet voor naturisten is Arilas, ongeveer 45 minuten rijden naar de noordwestkust. Corfu-stad, met al zijn drukte en kosmopolitische sfeer, is ongeveer 15 minuten naar het oosten. Aqualand Water Park en Corfu Golf Club liggen op slechts 5 minuten afstand. 

Het idee voor een  'volwassen' vorm van vakantie kwam bij de eigenaren (Del & Julie) bij hun op na de ontdekking dat ze een pauze nodig hadden van hun kinderen en graag tijd zouden doorbrengen op een naaktstrand en dat gevoel ook konden vasthouden bij de accommodatie. Hieruit is Villa Atraides ontstaan. Allemaal gelijkgestemde mensen bijelkaar.