Selecteer een pagina

Frankrijk

Aphrodite Village

In een geheel eigen stijl presenteert zich het naturistencomplex Aphrodite. Het appartementencomplex heeft een typische Zuidfranse bouwstijl en is omgeven met leuke steegjes, gezellige pleintjes, een jachthaven en mediterrane tuinen. Naast Aphrodite is het naturistencomplex Club Oasis gelegen.
Ontdekt u in deze omgeving het Departement Aude, het land van Katharer, dat op circa 60 kilometer van de Pyreneeën is gelegen. De culturele rijkdom en de ongerepte landschap zullen u zeker verrassen.
Aan de ene kant van het vakantiecomplex bevindt zich het meer van Leucate en aan de andere kant de Middellandse Zee waar een fijnkorrelig en lang strand is. Voor surfliefhebbers is dit een waar paradijs.

  • direct aan het strand gelegen
  • appartementencomplex omringd met groenstroken en bloemperken
  • zoetwater zwembaden
  • animatieteam in het hoogseizoen

  • rustige ligging

Boek nu

Aphrodite Village Naturistendorp

De accommodaties in Aphrodite Village kunnen onderverdeeld worden in studio’s, appartementen met 1 kamer en appartementen met 2 kamers. Alle accommodaties hebben een balkon of terras. De badkamers zijn voorzien van wastafel, douche en toilet. De keuken beschikt over een kookplaat, een koelkast, een magnetron of oven en een koffiezetapparaat.

De accommodaties zijn basic ingericht naar de smaak van de (privé) eigenaar, maar beschikken over alle comfort voor een onbezorgde vakantie.

Het naturistendorp

Aphrodite Village is een groot en afgesloten naturistendorp met een breed scala aan basisvoorzieningen op het terrein. Een INF-kart is verplicht en kan bij aankomst aangeschaft worden bij de ingang van het naturistendorp. Op het terrein zijn er voldoende paarkeerplaatsen aanwezig. Naakt is overal de maatstaf en textieldragers zult u er zelden tegenkomen, met uitzondering van in de restaurants.

Aphrodite Village

Uw verblijf in Aphrodite Village

Aphrodite Village Accommodaties
Eenkamerappartement Aphrodite Village
Tweekamerappartement Aphrodite Village
Studio Aphrodite Village

NAtutravel.nl