Selecteer een pagina

Frankrijk / Vielle-Saint-Girons

Arnaoutchot

In het zuiden van het lange Atlantische zandstrand van Frankrijk, iets ten noorden van de beroemde badplaats Biarritz ligt het naturistencomplex Domaine d’Arnaoutchot. Ingebed in het natuurreservaat Courant de Huchet en Lac de Léon bevindt u zich hier op het 45 hectare grote terrein in harmonie met de natuur. Het terrein is heuvelachtig.
De afwisselende en veelzijdige voorzieningen op en rondom het naturistencomplex in combinatie met een prachtige omgeving zorgen ervoor dat u heerlijk van uw naturistenvakantie zult genieten. 

In de omgeving kunt u de schoonheid van de natuur van het Baskenland bewonderen. De vele fascinerende kleine dorpjes staan bekend om de jaarlijkse traditionele evenementen.

  • direct aan het strand

  • ideaal voor gezinnen

  • 4 zwembaden, jacuzzi en waterglijbaan

  • diverse sportfaciliteiten

  • gezondheids -en beautycenter

Boek nu

Arnaoutschot Naturistendorp

De accommodaties

 

Het naturistendorp beschikt over meerdere soorten accommodaties, waaronder staanplaatsen voor tenten en caravans, chalets, cottages, bungalows en zelfs een pipowagen en een boomhut. De chalets hebben verschillende oppervlaktes tussen 16m2 en 60m2. De grootste modellen zijn geschikt voor 7 personen.

De voorzieningen

Domaine d’Arnaoutchot is net een knus en gezellig dorp op zich en u kunt er alle basisvoorzieningen vinden, zodat u gedurende uw vakantie niet van het terrein af hoeft. Naast diverse winkeltjes is het naturistendorp voorzien van onder meer drie restaurants, een bar, dokter, kapper en wasserette. Eén keer per week is er ook een markt met voornamelijk biologische en artisanale producten en u kunt op het terrein een fiets huren.
Voor vermaak beschikt het naturistencomplex over zwembaden, strand, speeltuinen, sportterreinen en spa. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd, voor ieder wat wils.

Arnaoutschot Naturistencomplex

Uw verblijf in het naturistendorp Domaine d’Arnaoutchot

Zwembad Arnoutschot
Chalet Arnouschot
Boomhut Arnoutschot
Arnoutshot Spa

NAtutravel.nl