Selecteer een pagina

Turkije / turkse riviera

Blue Cruise

Turkije staat bekend om haar vele mooie plekjes, afgelegen baaien en nog authentieke plaatsjes en is een waar paradijs voor zonaanbidders en liefhebbers van de rijke cultuur. Maak kennis met het gastvrije Turkije door langs de schitterende kust te varen.

De cruise gaat van Antalya naar Fethiye of omgekeerd. Dit gedeelte van de kuststrook wordt de Turkse Rivièra genoemd en is één van de meest populaire bestemmingen voor de Nederlandse vakantieganger. U vindt er de bekende badplaatsen als Antalya, Alanya, Side, Belek en Kemer. U maakt echter kennis met de minder toeristische kant van dit gebied. Blue Cruise heeft gekozen om enkele kleinere en minder bekende plaatsjes aan te doen in dit deel van de Middellandse Zee, dat de Turken ‘Akdeniz’ noemen, oftewe ‘witte zee’.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan de rotsgraven van Myra, de kerk van onze goedheiligman Sinterklaas en een tocht door een 14 kilometer lange canyon? Of misschien wilt u liever een keer parasailen of een tochtje maken op een waterscooter? Wij bieden voor ieder wat wils!

Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • naturistische zeilcruise
  • Westkust van Turkije en/of Griekse eilanden
  • de verzorging aan boord is op basis van volpension
  • Nederlandse gastvrouw

  • genieten van zon, de zee en de zeer rijke cultuur van Turkije

BOEK NU

Blue Cruise Turkije

Sinds 2004 organiseert onze agent ieder vaarseizoen een aantal naturistische Blue Cruises in Turkije en naar een aantal eilanden in Griekenland. Deze reizen vinden altijd in rustigere periodes van het seizoen plaats. Het concept is gelijk aan die van de normale luxe Blue Cruise met het enige verschil dat buiten de havens de kleding uit mag en er naakt genoten kan worden van de zon en zee.

Onze agent houdt volledig rekening met de Turkse moslimcultuur die niet bekend is met naturisme en probeert elke provocatie naar de lokale bevolking toe te vermijden. Dat betekent dat de naturistische reizen alleen in juni en september op het programma staan wanneer het minder druk is in de Turkse wateren. Het is aan de kapitein om die baaien uit te kiezen waar geen andere schepen liggen die naturisme als aanstootgevend zouden kunnen opvatten. De privacy van de naturistische gast is dan ook volledig gegarandeerd.

Wanneer u niet op deze data kunt reizen of wanneer u liever met alleen uw eigen naturistische gezelschap op vakantie gaat, dan kunnen wij voor een groep van minimaal 6 personen ook een privé naturistische Blue Cruise, oftewel een groepscharter, organiseren.

 

 

De Boot

Aan de voorkant van de boot bevindt zich een zonnedek, met zonnematrassen voor iedere gast, waar men heerlijk kan zonnen en luieren. Verder beschikken alle boten over een comfortabel achterdek met een ruime eettafel, waaraan de maaltijden worden genuttigd, en een gezellige kajuit met bar en volledig uitgeruste keuken. Alle boten voldoen aan de door de overheid gestelde en gecontroleerde veiligheidseisen en zijn volledig verzekerd. Aan boord zijn voldoende (kinder) zwemvesten en reddingsboeien. Elke boot heeft een bijboot met buitenboordmotor, lifeboats voor alle passagiers, brandblussers en noodsignalisatie.

 

Naturisten Blue Cruise

De hutten

Voor maximaal 2 personen. Het verblijf is in ruime hutten met een vast 2-persoons bed of twee 1-persoonsbedden, badkamer met toilet, wastafel en aparte douchecabine. Sommige hutten zijn voorzien van een airconditioning (van 21.00 tot 00.00 uur) en zijn buitenhutten met kleine ramen. Bij helder weer kan de nacht natuurlijk ook op het dek worden doorgebracht. Aan de voorkant van de boot bevindt zich een zonnedek, met zonnematrassen voor iedere gast, en een ruim voordek met zitzakken waar men heerlijk kan zonnen en luieren. Verder beschikken de gülets over een comfortabel achterdek met een ruime eettafel, waaraan de maaltijden worden genuttigd, en een gezellige kajuit met bar en keuken.

De hutten op de zeilcruises zijn kleiner dan de hutten op andere Blue Cruises!

Aan boord van Blue Cruises

 

Standaard Hut Blue Cruises
Luxe schip hut
Blue Cruise Naturistische Cruise
Aan Boord van Blue Cruises

NAtutravel.nl