Selecteer een pagina

Frankrijk / Cap d’Agde

Cap d’Agde

Deze vakantiebestemming ligt in het centrum van de streek Languedoc-Roussillon. Dit is het ideale uitgangspunt om de rijke cultuur van een 2.500 jarige geschiedenis te ontdekken.
Cap d’Agde is het grootste vakantiepark voor naturisten in Frankrijk. Dit park ligt tussen Montpellier en Béziers in. Binnen Europa heeft Cap d’Agde zich vanwege de uitstekende faciliteiten om jezelf te kunnen vermaken grote bekendheid verworven.
Het park bestaat uit diverse complexen, zoals bijvoorbeeld Port Nature, Heliopolis en Port Ambong. NatuTravel biedt u van alle complexen op Cap d’Agde accommodaties aan.

  • geniet van het bruisende leven in Cap d’Agde
  • direct gelegen aan het zandstrand
  • diverse appartementencomplexen of bungalows
  • grote camping met goede faciliteiten

  • niet geschikt voor gezinnen met kinderen

  • uitgebreide voorzieningen

Boek nu

Cap dAgde Natureva

Amusement

U kunt zich uitleven in de nachtclubs en discotheken op de vakantiecomplexen. Verder kunt u zich vermaken in het bonte nachtleven in Cap d’Agde. Hier treft u tevens een kermispark en speelcasino aan.

Restaurant

Op de nabijgelegen vakantiecomplexen kunt u gebruik maken van circa 20 verschillende restaurants, bars, ijssalons, cafe’s, snack-, aperitief- en strandbars in de naast elkaar liggende naturistencomplexen, zo zijn er ook meer dan 20 restaurants, ijssalons en bars in het overige gedeelte van Cap d’Agde.

Sportfaciliteiten

Voor kinderen

Er is een licht afhellend zandstrand. Op Heliopolis is een mini-club en op de overige vakantiecomplexen komt u de omliggende amusementsfaciliteiten tegen.

Winkelen

Op de verschillende vakantiecomplexen zijn er diverse supermarkten en kiosken. In de stad Agde komt u meerdere winkelcentra tegen

Cap d’Agde Resort

NatuTravel biedt vele accommodaties aan op Cap d’ Agde. Heliopolis, Port Nature, Hotel Oz-inn, Hotel Eve, Residence Natureva, Jardin del Eden etc.

Op Cap d’Agde zijn vele verschillende accommodaties met 1, 2 en 3 sterren. Derhalve zijn de prijzen die getoond worden op onze website indicatief. Om voor u een accommodatie te zoeken die geheel aan uw wensen voldoet kunt u mailen met [email protected]. Laat uw wensen weten en wellicht uw budget en u ontvangt van ons een passende offerte met foto’s via de e-mail.

Cap dAgde Naturisten Strand

Accommodaties

Appartement HP4 SE

De studio’s en appartement met de letters HP bevinden zich in Heliopolis overige accommodaties zijn in Port Nature gelegen. Appartement type 1 en studio type 4 bevinden zich op het Natureva complex. De appartementen zijn zeer ruim en bieden een comfortabele, moderne inrichting.

Appartement HP5/7/8 SO

Voor maximaal 4 personen. Op verschillende etage’s van Heliopolis bevinden zich deze type accommodaties. De grote van de verblijf is hierdoor verschillend, tussen de 31 en 43 vierkante meter groot. In de woonkamer staat een uitklapbare 2-persoonsbed. Er is een aparte kamer met een stapelbed. Tevens is er een keukenblok, wc/douche en terras aanwezig. Deze appartementen bevinden zich in blok J op de tweede en derde etage.

Appartement HP6 T2 SO

Voor maximaal 4 personen. In de verschillende blokken van Heliopolis bevinden zich deze type accommodaties. De grote van de verblijf is hierdoor verschillend, tussen de 22 en 31 vierkante meter groot. In de woonkamer staat een uitklapbare 2-persoonsbed. Er is een aparte kamer met een stapelbed. Tevens is er een keukenblok, wc/douche, terras en garage aanwezig. Deze appartementen bevinden zich in blok O-AB-J-E op de eerste, tweede, derde en vierde etage.

Appartement type 2P- Type A 2/4 pers

Voor maximaal 4 personen. De appartementen bevinden zich op het Natureva complex. Er is een slaapkamer met lits jumeaux of 2- persoonsbed aanwezig, woonkamer met 2- persoons slaapbank, keuken met eethoek, douche / gedeeltelijk gescheiden wc en een balkon.

Studio HP2/4 NE/SO

Voor maximaal 4 personen. De studio is circa 17 vierkante meter groot. In de woonkamer staat een uitklapbare 2-persoonsbed. Er is een aparte kamer met een stapelbed. Tevens is er een keukenblok, wc/douche en terras aanwezig. Deze studio’s bevinden zich in blok O-AB-L-CDE-J op de tweede, derde en vierde etage.

Studio HP2NE

Voor maximaal 2 personen. De studio is circa 15 vierkante meter groot. In de woonkamer staat een uitklapbare 2-persoonsbed tevens is er een keukenblok, wc/douche en terras aanwezig. Deze studio’s bevinden zich in blok O-AB-L op de vierde etage

Studio Classic 2 /4

Voor maximaal 4 personen. De studio’s bevinden zich op Natureva complex. In de woonkamer treft u een 2 persoonsslaapbank aan, tevens is er een slaapcabine met stapelbed, keuken met eethoek, douche / gedeeltelijk gescheiden wc en een balkon.

Studio type PN2N

Voor maximaal 2 personen, woonslaapkamer met uitklapbare 2-persoonsslaapbank, keukenhoek, douche, WC en terras. De studio bevindt zich aan de noordelijke kant van Port Nature.

 Studio type PN2P

 Voor maximaal 2 personen, woonslaapkamer met uitklapbare 2-persoonsslaapbank, keukenhoek, douche, WC en terras. Deze studio bevindt zich in de omgeving van de haven van Port Nature.

Studio type PN2S

Voor maximaal 2 personen, woonslaapkamer met uitklapbare 2-persoonsslaapbank, keukenhoek, douche, WC en terras Deze studio bevindt zich in de omgeving van het strand van Port Nature.

Studio type PN4S

Voor 2 volwassenen en 2 kinderen, woonslaapkamer met uitklapbare slaapbank, tweede kamer zonder deur met stapelbed, keukenhoek, douche/WC en terras. Deze studio bevindt zich in de omgeving van het strand Port Nature.

Studio type PN5S

Voor maximaal 5 personen, woonkamer met slaapbank, 2-persoonsbed door kastenwand gescheiden, slaapkamer met stapelbed, keuken, douche, wc en terras. Deze studio bevindt zich in de omgeving van het strand Port Nature.

Studio type PS4/PN4F

Voor 2 volwassenen en twee kinderen, woonslaapkamer met uitklapbare slaapbank, tweede kamer zonder deur met stapelbed, keukenhoek, douche/WC en terras. Deze studio bevindt zich in de omgeving van de haven Port Nature.

Studio type V P

Voor maximaal 5 personen, woonkamer met slaapbank, 2-persoonsbed door kastenwand gescheiden, slaapkamer met stapelbed, keuken, douche, wc en terras. Deze studio bevindt zich in de omgeving van de haven Port Nature.

Villa type PV

Voor maximaal 5 personen, kamerindeling zoals appartement type V S, maar met een terras en voortuin. Deze vila’s bevindt zich centraal op Port Nature.

HOTEL EVE: 1 persoonskamer

Voor maximaal 1 persoon. Dit is een hotelkamer in Hotel Eve op Cap d’ Agde. Alleen voor gasten van 18 jaar en ouder. Deze kamer is ongeveer 18 tot 21m2 met een 1-persoonsbed. Terras met zwembad of tuinzicht. Een combinatie van eenvoud en natuurlijke materialen. TV, kluisje, WIFI ( ca. €3,-), klok radio.

HOTEL EVE: 2 persooskamer

Voor maximaal 2 personen. Dit is een hotelkamer in Hotel Eve op Cap d’ Agde. Alleen voor gasten van 18 jaar en ouder. Deze kamer is ongeveer 18 tot 21m2 met een queensize bed of een lits-jumeux. Met of zonder terras met zwembad of tuinzicht. Badkamer heeft een douche of bad. TV, kluisje, haardroger, WIFI (ca. €3,-), klok radio.

Hotel Oz-inn: Chambre Supérieure

Voor maximaal 2 personen. Dit is een hotelkamer in Hotel Oz-inn op Cap d’ Agde. Alleen voor gasten van 18 jaar en ouder. Deze kamer is ca. 24m2 met terras of balkon. Badkamer met douche en toilet.

Hotel Oz-inn: Chambre Luxe

Voor maximaal 2 personen. Dit is een hotelkamer in Hotel Oz-inn op Cap d’ Agde. Alleen voor gasten van 18 jaar en ouder. Deze kamer is ca. 24m2 tot 28m2. Met terras of balkon. Badkamer met douche en toilet.

Hotel Oz-inn: Suite Luxe

Voor maximaal 2 personen. Dit is een hotelkamer in Hotel Oz-inn op Cap d’ Agde. Alleen voor gasten van 18 jaar en ouder. Deze kamer is ca. 47m2. Met terras of balkon. Badkamer met douche en toilet.

Hotel Oz-inn: Suite Prestige

Voor maximaal 2 personen. Dit is een hotelkamer in Hotel Oz-inn op Cap d’ Agde. Alleen voor gasten van 18 jaar en ouder. Deze kamer is ca. 45 – 47m2 met prive jacuzzi op het terras. Badkamer met douche en toilet.

Uw verblijf in Cap d’Agde

 

Cap D'Agde Natureva
Heliopolis Cap dAgde
Appartement Naturisten Resort

NAtutravel.nl