Selecteer een pagina

Canarische eilanden / Lanzarote / Charco del Palo

Castillo de Papagayo

Castillo de Papagayo is het naturistenresort in het naturistendorp Charco del Palo. Castillo de Papagayo is rustig gelegen en het hele jaar door geopend. Lanzarote is veel meer dan alleen het maanlandschap van lava en as zoals vaak onterecht wordt geschreven. Op geen andere plek in de wereld hebben enthousiaste kunstenaars zich zo laten inspireren als door Lanzarote.
Door haar vulkanische oorsprong kunt u Lanzarote zien als een uniek en fascinerend landschap. De kunstenaar César Manrique heeft begrepen dat het milieubewustzijn van de bewoners moet worden verhoogd: door natuur en eigen cultuur te betrekken in het toerisme, zijn culturele, architectonische en landschapsbezienswaardigheden ontstaan zoals nergens anders op de wereld. In plaats van te streven naar meer overnachtingen en meer hotelbedden, heeft op Lanzarote het kwaliteitstoerisme aan terrein gewonnen.

  • naturistendorp zeer rustig gelegen

  • 2 verwarmde zwembaden (zonne-energie)

  • natuurbassin

  • vulkanisch eiland

  • winterbestemming

Boek nu

Resort Castillo de Papagayo

Uitstapjes welke vanuit Castillo de Papagayo de moeite waard zijn: cactustuin in Guatiza, papegaaien-dierentuin in Guinate, paardrijden (bij de manege tussen Mâcher en Uga), vissen kijken met een onderzeeër (vanuit de jachthaven van Puerto de Calero), zeilen met een grote catamaran (ook vanuit Puerto de Calero), Las Montañas del Fuego in het Parque Nacional Timanfaya, Playa Blanca, Puerto del Carmen, La Cueva de los Verdes, Teguise and Arrecife.

Voorzieningen

Het is het ideale uitgangspunt om in een vakantie verschillende dagtochten te maken: u doet continu nieuwe indrukken op! Daarnaast is het complex een plek van rust en ontspanning. Er zijn goed verzorgde woningen, twee zwembaden, een natuurbassin, een schitterende rotskust met baaien waar je kunt zwemmen, ligweide en zonneterrassen, diverse bar-restaurants, snackbar, supermarkt, boutique en er is een goede service aanwezig.

Castillo de Papagayo

Uw verblijf in Castillo de Papagayo

Zwembad Castillo de Papagayo
Naturisten Resort Castillo de Papagayo
Naturistenresort Castillo de Papagayo
Castillo de Papagayo Resort

NAtutravel.nl