Selecteer een pagina

Costa del Sol / Spanje

Costa Natura

Aan de Costa del Sol, tussen Malaga en de rots van Gibraltar ligt het naturistencomplex Costa Natura. De fantasievol aangelegde tuin met palmenbegroeiing is hier prachtig. De dromerige Moorse bouwstijl van het appartementencomplex geeft het geheel een geweldige vakantiesfeer.
Voor het complex ligt het 500 meter lange naturistenstrand waar u kunt genieten van de rust en het mooie weer. Vanaf dit strand ziet u op zeven kilometer afstand de toeristische plaats Estepona liggen. Van hieruit kunt u interessante excursies maken naar: Gibraltar, Sevilla, Ronda, Córdoba en Jerez. Dit zijn beroemde steden met de typische Andalusische charme.

  • zuidkust van Spanje

  • gezellig en goed verzorgde appartementen complex

  • zwembad met ligweide

  • direct gelegen aan het officiële naturistenstrand
  • uitgebreide voorzieningen

Boek Nu

Costa Natura Resort

Appartement type A1

Voor maximaal 5 personen, maisonnettewoning, 2-delige woonslaapkamer met een hoekbankstel die geschikt is voor drie slaapplaatsen, keukenblok, douche/wc, in bovenverdieping kamer met twee bedden en 2 terrassen.

Appartement type A2 en C

Voor maximaal 4 personen, tweedelige woon-slaapkamer met een hoekbankstel die geschikt is voor vier slaapplaatsen, keukenblok, douche/wc en terras.

Appartement type B

Voor maximaal 6 personen. Er is een afzonderlijke slaapkamer beschikbaar naast de twee woon- en slaapkamers. Er is een douche /WC en een keuken aanwezig. Er is een dubbele terras. Geschikt voor grote gezinnen of langdurig verblijf.

Studio type E

Voor maximaal 2 personen, woonslaapkamer met twee slaapbanken, babybedje mogelijk, keukenblok, douche/wc en terras van circa 10,5 vierkante meter groot.

De Accommodaties

Costa Natura heeft verschillende accommodaties: geen ster, 1 ster, 2 ster, 3 ster en 4 sterren. Van eenvoudig tot zeer luxe. De mogelijkheden die NatuTravel heeft weergegeven zijn van 1 ster. Mocht u iets anders wensen dan vernemen wij het graag en zoeken wij een geschikte accommodatie voor u.

Ter plekke kunt u de verzorging op basis van half pension boeken. Alle appartementen zijn op een andere wijze ingericht. De accommodaties zijn van televisie en satellietaansluiting voorzien. Huisdieren zijn hier niet toegestaan.

 

Costa Natura Appartementen

Uw verblijf in Costa Natura

Costa Natura Appartement
Costa Natura Living
Appartement Costa Natura
Slaapkamer Costa Natura

NAtutravel.nl