Selecteer een pagina

Italië / La Cassa

Le Betulle

Vlakbij Turijn ligt de eerste erkende naturistenclub in Italië: Club Le Betulle. Al 35 jaar komen gasten hier in een ontspannen en vriendschappelijke sfeer hun vakantie vieren. 
Op een heuvelachtig terrein hebben de ruime plaatsen voldoende schaduw van de oude eiken en berken. Het hoger gelegen gedeelte van de camping is gereserveerd voor tenten en vanaf deze plekken heb je een geweldig uitzicht op Turijn!

Het hart van Club Le Betulle is het ruime zwembad met jacuzzi. Jong en oud vinden hier verkoeling, waarna lekker geluierd kan worden onder een parasol op het terras. Voor de sportliefhebbers is er op Le Betulle genoeg te doen: zij werken aan spieren en conditie in het fitnesscentrum, op de tennisbaan of bij het boogschieten. De kinderen spelen ondertussen een partijtje tafeltennis of doen een spelletje in het Clubhuis. Zij kunnen verder rustig over het terrein lopen aangezien de auto’s moeten worden geparkeerd op de parkeerplaats.
Bij de receptie kunt u informatie krijgen over de omgeving, bijvoorbeeld de nabijgelegen Valleien van Lanzo en Susa. Voor een dagje cultuur is Turijn zeer aan te bevelen.

  • vlakbij Turijn in het noordwesten van Italie

  • ruim zwembad met jacuzzi

  • ca. 1200 km van Utrecht

  • prachtige omgeving voor wandelen, fietsen etc.

  • veel faciliteiten voor een ontspannen verblijf

  • er worden veel activiteiten georganiseerd

Boek nu

Le Betulle Naturisten Resort

Vooral in het hoogseizoen worden er veel activiteiten en events georganiseerd in het resort, zoals thema-avonden, live concerten van klassieke en moderne muziek en of speciale dans-avonden.

Ook aan kinderen wordt gedacht en vijf dagen per week staat een groep medewerkers klaar om de kinderen te vermaken met allerlei leuke activiteiten en zodoende de ouders te ontlasten.

De Accommodaties

 

Het naturistenresort heeft meerdere soorten accommodaties: staanplaatsen voor tenten, chalets voor 2 of 4 personen, mobilhomes en caravans. De inrichting is eenvoudig en alle accommodaties zijn voorzien van alle basis gemakken voor een comfortabel en onbezorgd verblijf midden in de natuur.

Le Betulle Naturisten Village

Uw verblijf in het Le Betulle nudisten resort

Naturisten Village Le Betulle
Naturisten Resort Le Betulle
Naturisten Camping Le Betulle
Le Betulle Naturisten Camping

NAtutravel.nl