Selecteer een pagina

Malaga / Spanje

Nice and Natural Spain

Nice and Natural is alleen voor volwassenen en de gemiddeld leeftijd van de bezoekers is 35 jaar en ouder. Kinderen zijn niet toegestaan. Deze vakantiebestemming ligt op ongeveer 20 minuten autorijden van de luchthaven van Malaga af. Dit resort ligt in de buurt van Camillos, Alora. Dit is een zeer rustige bestemming zonder disco’s, pubs, restaurants etc. U dient zichzelf te vermaken……
Nice and Natural ligt aan een niet verharde weg en heeft zeer veel privacy. Het ligt zelfs een beetje afgelegen. Op ongeveer 35 min. rijden ligt de bruisende stad Torremolinos en u kunt daar werkelijk alles vinden wat u nodig heeft. Deze bestemming is uitermate geschikt als u op zoek bent naar rust en om even helemaal de volledige aandacht voor elkaar te hebben.

  • swingers, alleen volwassenen toegestaan, geen kinderen

  • op basis van all inclusive

  • kleinschalig en afgelegen

  • zwembad

  • jacuzzi

  • chill out area aanwezig

Boek nu

Villa Nice and Natural

Nice and Natural wordt gerund door een Engels echtpaar.

Wij raden u aan om een auto te huren als u de omgeving wilt zien. Deze huurauto kan gelijk op de luchthaven voor u klaarstaan. NatuTravel kan dit voor u regelen.

De Villa

De villa is 10 jaar oud en heeft 4 kamers welke gehuurd kunnen worden.

Er is een zwembad, jacuzzi en enkele chill out areas aanwezig. Het geheel is ca. 16.000m2 in grootte met sinaasappel en citroen bomen. Ongeveer 6000m2 is afgezet met een hek om de privacy te waarborgen.

Nice and Natural Villa

Uw verblijf in villa Nice and Natural Spain

Swingers Villa Carolina Spanje
Swingers Villa Nice and Natural
Nice and Natural Swingers
Villa Carolina Spanje

NAtutravel.nl